Здравейте, приятели

Ако, Ви предстои коледно или фирмено парти, тиймбилдинг, сватба, абитуриентски или абсолвентски бал, кръщене, юбилей или просто сте решили да съберете най-близките, за да се позабавлявате и още не сте намерили човек, който да води и озвучи Вашия празник – то Вие сте попаднали на точната страница.

Това, което предлагаме е възможността на Вашите представи да се превърнат в реалност.

Разполагаме с озвучителна техника, която да бъде достатъчна до озвучи Вашето парти! Освен озвучаването като апаратура, всяко мероприятие е придружено и от елегантно водене, специална програма, щур дансинг, импровизация и още, и още в името на Вашия незабравим празник!

Богат набор на музикален архив, покриващ всички жанрове. Широка гама от идеи за провеждане на Вашата незабравима сватба. Организиране на тиймбилдинг с пъстра програма, предполагаща много забава, усмивки и сплотяване.
Към озвучаването можем да предложим и професионален фотограф и оператор, украса, ефектно осветление, според темата на празника и по Ваш вкус, пушек-машина и други.
За едно важно мероприятие за нас – каквото е Вашето, е необходимо обсъждане на подробности в две стъпки:

  • провеждане на телефонен разговор за основната информация.

  • организиране на среща за изглаждане на представите.

Направете своя избор да се срещнете с млади, опитни и усмихнати хора, които да допринесат за добрия спомен на Вашия празник.

Точност и коректност!
Издаваме фактури!
За повече информация, уточнения, въпроси и цени, може да се свържете с мен на: 088 582 00 72

0 Replies to “Здравейте, приятели”

    Вашият коментар